Ricardo Descalzo© LineDesignStudios

Ricardo Descalzo

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

L’interès per conèixer i compartir la música del nostre temps ha portat Ricardo Descalzo a dedicar tota la seva activitat professional al seu estudi i difusió. Aquesta dedicació li ha permès obtenir múltiples premis en l’àmbit de concursos internacionals especialitzats. A més, ha obtingut el primer premi en més de quinze concursos nacionals i internacionals.

Ha rebut classes de Margarita Sitjes al Conservatori Óscar Esplá d’Alacant, Alexander Hrisanide al d’Amsterdam, Ana Guijarro al de Sevilla i Josep Colom a la Universitat d’Alcalá de Henares.

La seva intensa activitat concertística l’ha portat a tocar en sales importants de tot el món i ha estat convidat per diferents universitats i conservatoris per oferir cursos d’especialització en música actual per a pianistes i compositors a Europa, EUA i Corea.

Actualment, treballa en un projecte audiovisual enregistrat a l’Auditori ADDA de la Diputació d’Alacant, “Piano Today” que s’ha convertit en un portal de referència mundial per a tot aquell interessat a conèixer el repertori solista escrit en els darrers anys per a piano. Ha estat professor de repertori pianístic actual a Musikene – Centre Superior de Música del País Basc durant 17 anys.

Esdeveniments de l’artista

Ricardo Descalzo

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.