Martin Platz© Janina Laszlo

Martin Platz

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.martin-platz.de

Realitza la seva formació musical a la Hochschule für Musik de Würzburg, on va estudiar cant amb M. Hummel i direcció de cor amb J. Straube. Per completar la seva formació, també va participar en classes magistrals amb els cantants M. Honig i P. Nelson. Durant diversos anys, ha estat acompanyat artísticament per T. Lichdi.

Martin Platz és membre de l’ensemble de l’Òpera del Teatre Nacional de Nuremberg, amb qui ja ha interpretat diversos papers com Belmonte a El rapte del serrall de Mozart, Tamino a La flauta màgica o Don Ottavio a Don Giovanni. El 2018 va cantar el paper de Telèmac amb gran èxit a Il ritorno d’Ulisse in patria de Monteverdi.

En el camp dels oratoris, ha interpretat obres tan importants com Vespro della Beata Vergine de Monteverdi, La passió segons sant Mateu, La passió segons sant Joan i La missa en si m de Bach, però també El Messies de Händel i Elias de Mendelssohn. Habitualment ofereix concerts a Alemanya i als països veïns, i treballa sovint amb directors tan prestigiosos com  C. Hogwood, B. Labadie, H. Albrecht o P. Agnew, entre d’altres.

Des de 2007, Platz imparteix classes a la Hochschule für Musik de Würzburg com a professor vocal.

Esdeveniments de l’artista

Martin Platz

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.martin-platz.de
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.