Manuel Walser© Thomas Walser

Manuel Walser

Baríton

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.manuel-walser.com

El baríton suís Manuel Walser va estudiar veu amb Thomas Quasthoff a la Hanns Eisler School of Music de Berlín i va acabar els seus estudis el 2015 amb distinció. A més de Thomas Quasthoff, alguns dels seus mentors i professors més importants són Brigitte Fassbaender, Frédéric Gindraux i Wolfram Rieger. Al concurs internacional de cançons ‘Das Lied’ de Berlín, va rebre el 1r premi del públic el 2013. Va ser guardonat al Concurs Internacional de Vocal Stella Maris i va rebre el premi de la Fundació Armin Weltner el 2014.

Manuel Walser va ser membre permanent de l’Òpera Estatal de Viena durant cinc temporades fins al 2019, interpretant papers d’òpera importants sota la direcció de directors com Cornelius Meister, Peter Schneider, Marco Armiliato, Evelino Pidò i Tomáš Netopil. Al Festival de Salzburg, va debutar el 2014 com Brutamonte amb Ingo Metzmacher a l’òpera Fierrabras de Schubert. El 2018, va debutar a l’Òpera Estatal de Berlín Unter den Linden com a Arlequí a Ariadna a Naxos de Strauss.

És un convidat freqüent als escenaris. Actua habitualment a la Fundació J. S. Bach, on ha cantat nombroses cantates, algunes de les quals també han estat gravades. Els moments més destacats de les temporades passades inclouen la seva interpretació de Crist a la Passió per sant Mateu de Bach al Festival de Verbier sota la batuta de Thomas Quasthoff, així com amb l’Orquestra del Concertgebouw d’Amsterdam sota la direcció de Ton Koopman.

Walser es dedica apassionadament a l’art del lied. Se’l pot escoltar regularment en recitals amb Anano Gokieli, Alexander Fleischer, Malcolm Martineau, Akemi Murakami, Elisabeth Plank, Wolfram Rieger, Jonathan Ware i Justus Zeyen. Ha fet recitals a Barcelona, ​​al Festival Schubert de Gastein, al Festival de Pasqua de Bayreuth, a la Philharmonie de París, al Wigmore Hall de Londres i a la Schubertíada Vilabertran. Va cantar al Festival de Lucerna, a la Filharmònica de Berlín, al Festival Oxford Lieder, al Konzerthaus de Berlín, al Festival de Salzburg, al Wiener Musikverein, a Munic, Zuric i als Schubertiaden Hohenems i Schwarzenberg. Altres destacats inclouen l’estrena mundial de la versió orquestrada de la Winterreise de Schubert de Massimiliano Matesic amb la PreCollege Orchestra Zurich, així com la Schöne Magelone de Brahms amb Thomas Quasthoff com a orador a Hameln.

Esdeveniments de l’artista

Manuel Walser

Baríton

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.manuel-walser.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.