Kristin Mulders© Reinhard Wilting

Kristin Mulders

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
kristin.mulders.no

Kristin Mulders és una cantant polivalent que, amb la seva veu lírica de mezzosopranode coloratura, interpreta un repertori que va des del Renaixement i el Barroc fins al Neoclassicisme i la música moderna de cabaret. Es va donar a conèixer com a solista amb l’Orquestra Filharmònica de Bergen i el cor de Stavanger.

Ha cantat amb nombroses orquestres: l’Orquestra Filharmònica i la Simfònica de Stavanger; l’Ars Nova de Copenhaguen; la Societat Coral i l’Orquestra Simfònica de Savannah; la Forsvarets Musikkorps Vestlandet; el cor Collegium Musicum, i l’orquestra Voci Nobili, entre d’altres.

Treballa habitualment amb el conjunt vocal Kor Vest, la nova Òpera i l’Orquestra Filharmònica de Bergen, i ha aparegut en produccions d’òpera com ara Don Giovanni, Tosca, Carmen, Der fliegende Holländer (L’holandès errant) i Yevgueni Oneguin (Eugeni Oneguin).

Ha participat en diferents concerts i enregistraments a Nova York; per exemple, sota la direcció del pianista i compositor novaiorquès Mika Pohjola. Ha actuat per a les cadenes noruegues TV 2 i NRK TV i per a diferents emissores de ràdio. També ha cantat en el darrer CD de la coral femenina Voci Nobili, dirigida per Maria Gamborg Helbekkmo. Aquest grup va ser considerat el millor cor femení del món en el Festival Musica Mundi que es va celebrar l’any 2007.

El mateix any, Mulders va rebre excel·lents crítiques arran de dues gires que va fer pels Estats Units. Posteriorment, la seva interpretació de les cançons de Mahler i Grieg, acompanyada del pianista Knut Christian Jansson, també va rebre una calorosa acollida per part del públic nord-americà. Des de fa uns quants anys, participa en espectacles amb diversos conjunts musicals barrocs i fa recitals, com a veu solista, amb diferents pianistes i grups de cambra.

Esdeveniments de l’artista

Kristin Mulders

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
kristin.mulders.no
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.