Eric Lu© Ben Ealovega

Eric Lu

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.ericlupianist.com

BIOGRAFIA

El 2018, el pianista Eric Lu va guanyar el primer premi del Festival Internacional de Piano de Leeds i va actuar per primera vegada als Proms de la BBC l’estiu següent. Actualment forma part del programa Artista de Nova Generació de la BBC i és beneficiari de la beca Avery Fisher 2021.

Després de debutar amb la Filharmònica de Los Angeles al Hollywood Bowl l’estiu passat, Lu actuarà properament amb la Filharmònica d’Oslo, la Filharmònica de Sant Petersburg, l’Orquestra Simfònica de la BBC, l’Orquestra Nacional de Gal·les de la BBC, la Tapiola Sinfonietta i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i oferirà concerts al Wigmore Hall, la Gewandhaus de Leipzig i la Filharmònica de Colònia.

Les dues darreres temporades, ha tocat amb l’Orquestra Simfònica de Seattle, la Reial Orquestra Filharmònica d’Estocolm, l’Orquestra Simfònica de Detroit, la Reial Orquestra Filharmònica de Liverpool, la Filharmònica de la BBC, l’Orquestra Hallé, l’Orquestra de Cambra de Suècia i l’Orquestra Nacional de Lille (de gira pel Regne Unit) i ha treballat amb els directors Mirga Gražinytė-Tyla, Vasily Petrenko, Edward Gardner, Sir Mark Elder, Tomáš Hanus, Alexander Bloch, Thomas Dausgaard, Martin Frӧst i Long Yu.

Ha ofert concerts al Concertgebouw d’Amsterdam, a l’Elbphilarmonie d’Hamburg, al Bozar de Brussel·les, al centre 92nd Street Y, a la Filharmònica de Luxemburg, al Wigmore Hall, a la Fundació Louis Vuitton de París, al Centre de les Arts de Seül i a la Sala São Paulo.

Eric Lu

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.ericlupianist.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.