Cyril Auvity© Philippe Matsas

Cyril Auvity

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Cyril Auvity va començar la seva carrera professional amb l’ajuda de William Christie, director amb el qual es va estrenar interpretant el paper de Telèmac a Il ritorno di Ulisse in patria, de Monteverdi, al Festival d’Ais de Provença el 2000 i posteriorment al Teatro Real de Madrid. Ha tornat a coincidir amb Christie a David et Jonathas, de Charpentier, i a Atys, de Lully, dirigida per Jean-Marie Villégier.

Està especialitzat en música antiga i ha interpretat papers principals en obres de Purcell, Charpentier, Lully, Händel i Monteverdi sota la batuta de directors com Jane Glover, Emmanuelle Haïm, Damien Guillon, Paul Agnew, Joël Suhubiette o Ottavio Dantone. També ha treballat amb conjunts com Pygmalion, Le Banquet Céleste o Les Arts Florissants, entre d’altres.

Cyril Auvity col·labora amb Christophe Rousset de manera regular. Han participat a: The Fairy Queen, de Purcell; Platée,de Rameau, a l’Òpéra Nacional del Rin (dirigida per Mariame Clément); La Calisto, de Cavalli (dirigida per Macha Makeïeff) al Teatre dels Camps Elisis, de París, i a Les Indes Galantes, de Rameau (dirigida per Laura Scozzi) al Capitole de Tolosa. A més, també va col·laborar amb l’orquestra Les Talens Lyriques, de Rousset, per enregistrar Bellérophon i Amadis,de Lully i, més recentment, també l’obra Isis.

Pel que fa a les obres mozartianes, ha interpretat el paper de Don Ottavio sota la batuta d’Emmanuel Krivin i també de Tamino i Monostatos a l’Òpera Nacional de Bordeus (dirigit per Laura Scozzi). El seu interès pels repertoris moderns l’ha portat a interpretar el director de cabaret al Pinocchio de Philippe Boesmans, dirigit per Joël Pommerat a l’Òpera Nacional de Bordeus.

El seu àlbum en solitari Stances du Cid, produït per la discogràfica Glossa, ha rebut el premi Diapason d’Or. També té altres àlbums editats per Glossa, com La descente d’Orphée aux enfers, de Charpentier, o un recital dedicat a Constantijn Huygens.

Esdeveniments de l’artista

Cyril Auvity

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.