Charles-Antoine Archambault© Renaud Cambuzat

Charles-Antoine Archambault

Violoncel

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.charlesantoineduflot.com

Charles-Antoine Archambault va estudiar violoncel amb Jean-Guihen Queyras i Troels Svane i violoncel barroc amb Christophe Coin i Kristin von der Goltz.

Ha guanyat molts premis de prestigi al concurs internacional J&A Beare Solo Bach, el Concurs Internacional Beethoven, el Premi de Música de la Fundació Possehl i el concurs Ton & Erklärung, entre altres.

Ha estat solista amb la Filharmònica de la Ràdio del Nord d’Alemanya (NDR), l’Orquestra de la Ràdio de Munic, l’Orquestra de la Ràdio de l’Oest d’Alemanya (WDR), l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Sèrbia (RTS), l’Orquestra Filharmònica Janacek, l’Acadèmia de Corda de Taiwan i l’Orquestra de l’Ulster, entre altres. Habitualment és artista convidat a festivals de fama mundial, com el Festival de Schleswig-Holstein, el festival Primavera de Praga i el Festival de Primavera de Heidelberg, i també ha actuat en grans sales de concerts com la Filharmonia del Gasteig (Munic), l’Stadtcasino de Basilea o el Konzerthaus de Berlín.

Va enregistrar el seu primer àlbum, Le corps des cordes, el 2015 amb l’Orquestra de la Ràdio del Nord d’Alemanya (NDR). El disc inclou peces de Diego Ortiz, Isabel Mundry, Johann Sebastian Bach i Francis Poulenc.

Archambault ha estat violoncel·lista solista de moltes orquestres europees, com l’Orquestra Simfònica de Londres, l’Orquestra de l’Òpera d’Hamburg, la Filharmònica de la Ràdio del Nord d’Alemanya (NDR) de Hannover, l’Orquestra Nacional de Bèlgica i l’Orquestra Filharmònica de Cambra Alemanya de Bremen, entre altres. Actualment, és violoncel·lista principal de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Archambault toca un violoncel de Jean-Baptiste Vuillaume i un violoncel barroc italià de cinc cordes.

Esdeveniments de l’artista

Charles-Antoine Archambault

Violoncel

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.charlesantoineduflot.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.