Barcelona Clarinet Players

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Innovació, fusió, interdisciplinarietat o pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creadora dels BCP. Les seves interpretacions es caracteritzen per un minuciós treball cambrístic i una acurada i enèrgica posada en escena.

Gràcies a la versatilitat i diversitat dels seus projectes, han estat convidats a participar en nombrosos festivals internacionals tals com Ensems, Festival Bernaola, Ciclo Series del CNDM,  Festival Sirga o l’Out·Side actuant en sales tan destacades com el Meyerson Symphony Center de Dallas, Murchison Performing Arts Center, Palau de Les Arts de València, Palau de la Música de València, l’ADDA, Sala  400 de Madrid o L’Auditori de Barcelona i en diversos països tant d’Europa com d’Amèrica.

 S’han presentat com a solistes amb formacions com la Lone Star Wind Orchestra (Dallas), North Texas Wind Symphony, Banda Municipal de Barcelona, Banda Municipal de Palma de Mallorca, Banda Municipal de Bilbao, Banda Sinfónica de la Américas o l’OJC de Lleida sota la direcció de José R. Pascual-Vilaplana, Salvador Brotons, Tim Reynish o Eugene Migliaro Corporon, entre d’altres.

Fruit de la seva aposta per la música de nova creació, han estrenat obres d’Arturo Márquez, Paquito D’Rivera, Daniel Freiberg, Victoriano Valencia, Rubén Darío Gómez, Edmundo Villani-Côrtes, Bernat Vivancos, Joan Magrané, Enric Palomar, Raquel García-Tomas, Carlos de Castellarnau, Josep Maria Guix, Núria Núñez Hierro o José Manuel López López. A més, han compartit escenari amb músics tant reconeguts com el cantaor Pere Martínez o el pianista Marco Mezquida.

Han enregistrat i produït set treballs discogràfics i aquesta temporada presentaran Panamericano, el seu vuitè disc amb sis noves obres originals per a quartet de clarinets i banda simfònica fruit de la seva passada gira pel continent Americà.

Els BCP són artistes representants de les prestigioses marques d’instruments i accessoris Selmer i Vandoren i vesteixen roba de Josep Abril.

Barcelona Clarinet Players

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.