Barcelona Clarinet Players© Silvia Poch

Barcelona Clarinet Players

Ensemble

Propers esdeveniments
Barcelona Clarinet Players i Pascual-Vilaplana
22 d'octubre de 2023 ·18h

BIOGRAFIA

Innovació, fusió, interdisciplinarietat i pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creadora dels Barcelona Clarinet Players. Les seves interpretacions es caracteritzen per ser minucioses, acurades i enèrgiques.
 
Gràcies a la seva versatilitat i diversitat dels seus projectes, han estat convidats a participar en nombrosos festivals internacionals actuant en sales tan destacades com L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música de València, l’ADDA, la Sala 400 de Madrid, el Murchison Performing Arts Center o el Meyerson Symphony Center i en països com ara Àustria, França, Bèlgica o Mèxic.
 
S’han presentat com a solistes amb formacions com la Lone Star Wind Orchestra, North Texas Wind Symphony, Banda Municipal de Palma, Banda Municipal de Bilbao, Banda Municipal de Barcelona, Banda Sinfónica de las Américas o l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida sota la direcció d’Eugene Corporon, Tim Reynish, José R. Pascual Vilaplana, Juan Miguel Romero o Salvador Brotons, entre d’altres.

Fruit de la seva aposta per la música de nova creació, han estrenat obres d’Arturo Márquez, Paquito D’Rivera, Daniel Freiberg, Victoriano Valencia, Rubén Darío Gómez, Edmundo Villani-Côrtes, Bernat Vivancos, Joan Magrané, Enric Palomar, Raquel García-Tomas, Carlos de Castellarnau, Josep Maria Guix, Núria Núñez Hierro o José Manuel López López. A més, han compartit escenari amb músics tan reconeguts com el cantaor Pere Martínez o el pianista Marco Mezquida.

Han enregistrat i produït set treballs discogràfics i aquesta temporada presentaran Panamericano, el seu vuitè disc amb sis noves obres originals per a quartet de clarinets i banda simfònica fruit de la seva passada gira pel continent americà.

Els BCP són artistes representants de les prestigioses marques d’instruments i accessoris Selmer i Vandoren i vesteixen roba de Josep Abril.

Esdeveniments de l’artista

Barcelona Clarinet Players

Ensemble

Propers esdeveniments
Barcelona Clarinet Players i Pascual-Vilaplana
22 d'octubre de 2023 ·18h
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.