COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 20 d'abril 2020

Aquest Sant Jordi reviu la gira al Japó de l'OBC amb l'òpera Turandot i les veus d'Iréne Theorin i Teodor Ilincăi

Fins al 24 d'abril es pot gaudir d'aquesta espectacular producció signada per Àlex Ollé i amb direcció musical de Kazushi Ono protagonitzada per Iréne Theorin i Teodor Ilincăi. Enregistrat el 20 de juliol passat al New National Theater de Tòquio i disponible a través de 'L'Auditori a casa teva'.

Aquest Sant Jordi reviu la gira al Japó de l'OBC amb l'òpera Turandot i les veus d'Iréne Theorin i Teodor Ilincăi

L'Auditori convida a omplir de música Sant Jordi amb l'òpera Turandot de Giacomo Puccini interpretada per un repartiment de luxe, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la direcció musical de Kazushi Ono i la producció d'Àlex Ollé.

El vídeo, que estarà disponible a través de 'L'Auditori a casa teva' fins el proper 24 d'abril, correspon a la funció del 20 de juliol de 2019 que l'OBC va fer dins del marc de la seva gira de cinc setmanes pel Japó.

El repartiment de la funció l'encapçalen la soprano Iréne Theorin com a Turandot, i el tenor Teodor Ilincăi com a Calaf. A més de la Liù de la soprano Nakamura Eri i el Timur del baix Riccardo Zanellato, entre altres solistes.

Les formacions corals que acompanyen l'OBC són el New National Theatre Chorus, el Fujiwara Opera Chorus Group i el Biwako Hall Vocal Ensemble.


Pots veure l'òpera Turandot aquí.

Anar al principi