COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 21 de desembre 2020

Aquest Nadal la música és a L'Auditori de Barcelona!

Concerts familiars amb l'espectacle Ma, me, mi...Mozart! i la Banda Municipal de Barcelona per acomiadar el 2020 i donar la benvinguda al nou any.

Aquest Nadal la música és a L'Auditori de Barcelona!

El Nadal torna a L'Auditori de Barcelona perquè el pugui gaudir tota la família. Enguany la programació de la casa ens porta un dels clàssics del seu Projecte Educatiu, Ma, me, mi, Mozart. Serà els dies 29 i 30 de gener, on els més petits podran gaudir d'obres del compositor de Salzburg interpretades per sis músics amb instruments de veu, acordió, clarinet baix, violí, fliscorn i instruments de corda pinçada.

Ja al 2021, el dia 3 de gener donarem la benvinguda a l'any amb el tradicional Concert de Cap d'Any de la Banda Municipal de Barcelona. Una parada obligada en l'agenda nadalenca de la ciutat que ens sorprendrà amb l'estrena d'un nou espectacle de titelles amb música de Francesco Cesarini i basat en el conte d'El gat amb botes. Sentirem i veurem la història d’un gat astut que aconsegueix, amb el seu enginy, que el seu amo es casi amb la filla del rei. Un concert molt atractiu per a tota la família en el que també hi sonarà La Marxa de la coronació i el clàssic ballet del conte El trencanous de Txaikovski enceten la festa, que continua amb algunes de les pàgines més humorístiques de Xostakóvitx, entre altres, amb la direcció de José R. Pascual-Vilaplana.

I quan haguem paït tots els dinars, serà el torn de Revisiting The Godfather, el dia 9 de gener, amb la Barcelona Art Orchestra i el seu particular homenatge a la banda sonora de la pel·lícula The Godfather, a la qual imprimirà una sonoritat jazzística a través de les obres dels seus directors Lluís Vidal, Néstor Giménez, Lluc Casares i Joan Vidal.


Packs de Nadal
Per tal que la música arribi a tothom en forma de regal durant aquestes festes, L'Auditori de Barcelona presenta dos formats de packs de regal per l'import de 39 i 59€. El pack de 39€ conté una targeta regal de 30€ bescanviable per entrades a concerts de la nostra temporada, una llibreta, un llapis i una mascareta de L'Auditori de Barcelona.

El pack de 59€ conté una targeta regal de 50 € bescanviable per entrades a concerts de la nostra temporada, una llibreta, un llapis i dues mascaretes de L'Auditori de Barcelona.

Aquests packs de Nadal se sumen a l'abonament d’hivern per a l'OBC, que permet fer una tria a la carta de concerts. D’aquesta manera, per la compra d’entrades per a 3 concerts s’aplicarà un descompte del 25%, mentre que per la compra de localitats per a cinc concerts hi haurà un descompte del 30% sobre el preu total.

De la mateixa manera, s'ha creat un abonament per els concerts de la Banda Municipal que ofereix un descompte del 20% per la compra de quatre o més concerts de la temporada d’hivern.

Anar al principi