COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

ANDREA MOTIS i JOAN CHAMORRO

AMB L'ONCA

Intèrprets

  ANDREA MOTIS · veu, saxo i trompeta
  JOAN CHAMORRO · saxo
  IGNASI TERRAZA · piano
  JOSEP TRAVER · guitarra
  ESTEVE PI · bateria
  DAVID MENGUAL · contrabaix
  ORQUESTRA NACIONAL CLÀSSICA D’ANDORRA (ONCA)
  GERARD CLARET · violins I
  DAVID OLMEDO · violins I
  JORDI COLL · violins I
  MARIA ROTGER · violins II
  ALEXANDRE ARAJOL · violins II
  JOSEP MARTÍNEZ · violins II
  JOSEP BRACERO · violes
  LAIA CAPDEVILA · violes
  MANUEL MARTÍNEZ · violoncels
  MIREIA PLANAS · violoncels

  Després de set anys de projecte en comú i sis treballs discogràfics al seu nom, Andrea Motis i Joan Chamorro ja no requereixen presentació. S’han establert com un referent ineludible del jazz català i han estat sol·licitats pels millors clubs i festivals de jazz de tot el món, com el Festival de Peralada, la gala You & The Night & The Music a l’Olympia de París, el Cape Town International Jazz Festival de Ciutat del Cap (Sud-àfrica) i una gira pel Japó en deu localitats diferents.
  Alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions a YouTube, i amb la seva proposta de jazz i swing han aconseguit omplir el Palau de la Música en sis ocasions. Un èxit inèdit a la escena nacional, combinació del talent i joventut d’Andrea Motis amb l’experiència d’un mestre consolidat com Joan Chamorro. Amb la participació de Josep Traver (guitarra i altres cordes) Ignasi Terraza (piano) i Esteve Pi (bateria). Per a aquesta ocasió també els acompanyarà David Mengual (contrabaix).

  ORQUESTRA NACIONAL CLÀSSICA D’ANDORRA
  Va néixer l’any 1992 en el format d’orquestra de cordes. Gerard Claret, fundador de l’Escola de Música de Barcelona, del Curs Internacional de Música de Vic, del Trio de Barcelona i de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca), n’és el director artístic i concertino director des del 1993. Gestionada per la Fundació ONCA (Govern d’Andorra i Fundació Crèdit Andorrà), el 2003 va signar un conveni amb el Teatre-Auditori Sant Cugat i amb l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, també de Sant
  Cugat del Vallès, i la temporada 2004-2005, en col·laboració amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, inicià el cicle de concerts de cambra. Ha estat dirigida per directors de prestigi internacional, ha actuat amb solistes de renom arreu d’Europa, ha enregistrat obres de compositors catalans i ha estrenat obres de Cervelló, Montsalvatge i Rendine. El novembre del 2004 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi.
  CONTRACTACIÓ TALLER DE MÚSICS
  • ESPECTACLE FINALITZAT
 • Sala 1 Pau Casals
 • Altres concerts

El jazz i les cordes seran els protagonistes en aquest espectacle protagonitzat per Andrea Motis & Joan Chamorro Group i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA). Recentment vinguts de Nova York d’enregistrar el seu proper disc amb el mític segell Impulse!, el grup pujarà a l’escenari acompanyat de l’ONCA, una de les més prestigioses orquestres del món per interpretar peces de swing, bossa nova i clàssics del jazz. Sophisticated Lady, de Duke Ellington, Crazy He Calls Me, de Johnny Green, o Love Me Or Leave Me, de Walter Donaldson són alguns dels temes que no faltaran en aquesta cita.

També et pot interessar

DAVID MENGUAL FREE SPIRITS BIG BAND
Vermut Jazz

DAVID MENGUAL FREE SPIRITS BIG BAND

Jazz contemporani Big Band

Representacions:
Lloc:
Espai Exterior L’Auditori
THERMAL
Sampler Sèries

THERMAL

Moor, Lehn, Butcher

Representacions:
Dijous 12 de gener 2017
Lloc:
Teatre del CCCB
NOU ENSEMBLE / FRAMES PERCUSSION / AXEL DÖRNER + RAMON PRATS
Sampler Sèries

NOU ENSEMBLE / FRAMES PERCUSSION / AXEL DÖRNER + RAMON PRATS

SAMPLER SÈRIES A L'ARTS SANTA MONICA

Representacions:
Dissabte 6 de maig 2017
Lloc:
ARTS SANTA MÒNICA
Anar al principi