COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

No es permetrà l’accés a les sales amb entrades comprades a través de canals no oficials com Viagogo, TicketSwap o plataformes similars.

Amor Odi Radioshow

Intèrprets

  Presentat per AL-V
  Amb les veus de Queralt Lahoz, Núria Graham, Clara Viñals, Marina Herlop, The Sey Sisters, Sandra Monfort, Ikram Bouloum
  Varietats de Daniela Blume, Març Llinàs i Mireia Calafell
  Direcció musical de Jordi Matas

Programa

L’amor tòxic és una pandèmia que les cançons romàntiques han contribuït a transmetre de generació en generació. Fins ara, que hem obert els ulls –de vegades de bat a bat, amb horror– davant una lletra que hem cantat tota la vida i que a la llum del segle XXI se’ns revela perpetradora de violències. És possible separar l’autor de l’obra? I separar la lletra de la cançó? Hidden Track i Radio Primavera Sound ho plantegen en aquest Amor Odi radioshow, encàrrec de L’Auditori per al cicle Sit Back, un espectacle amb música en directe i varietats amb discurs feminista i LGTBIQ+.
Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals (Renaldo & Clara), Ikram Bouloum i The Sey Sisters posaran la veu a cançons de Britney Spears, Lana Del Rey, Blondie, Lesley Gore, Cecilia, France Gall, The Crystals i Tammy Wynette, al capdavant d’una all-female band formada per Marina Herlop, Sandra Monfort i Andrea González Giráldez, amb direcció musical de Jordi Matas (El Petit de cal Eril, Ferran Palau), en un xou presentat per AL-V amb varietats a càrrec de Daniela Blume, presentadora de Radio Primavera Sound, el còmic Març Llinàs i la poeta Mireia Calafell. Un xou únic i divers amb vocació transformadora per combatre la toxicitat de les cançons d’amor.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 25 de març 2022
 • 20 €
 • Sala 2 Oriol Martorell
 • Sit Back

En col·laboració amb:

En col·laboració amb:

També et pot interessar

L’amour toujours
Escenes

L’amour toujours

Representacions:
2 i 3 d'abril 2022
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Easy Alice + Song Distortions
Sit Back

Easy Alice + Song Distortions

Representacions:
14 de maig 2022
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Desert
Escenes

Desert

Frames Percussion + Albert Quesada

Representacions:
16 i 17 de juliol 2022
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu

Comprar entrades

info

Anar al principi