COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

L'Auditori Accessible

L'Auditori Accessible

L'Auditori de Barcelona treballa per facilitar l'accés a la cultura als sectors de la societat que tenen més dificultats per fer-ho.
Aquestes són algunes de les mesures que hores d'ara hem adoptat per fer-ho possible i seguim treballant en aquesta direcció.

APROPA CULTURA
A través del programa social Apropa Cultura, destinem un 2% de l’aforament de temporada de la nostra programació a entitats socials que treballen amb col·lectius en situació de vulnerabilitat, ja sigui per discapacitat o per risc d’exclusió social, a un preu de 3€ per persona.


PREUS ESPECIALS
Oferim descomptes en el preu de les entrades a persones amb discapacitat reconeguda legalment, persones amb fills amb discapacitat reconeguda legalment (superior al 33%), persones en situació d'atur, famílies monoparentals, famílies nombroses i famílies d'acollida amb targeta acreditativa de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA).
Podeu consultar aquests descomptes aquí.


ACCÉS EN CADIRA DE RODES
Disposem d'entrades reservades per a persones que han d'accedir a L'Auditori de Barcelona en cadira de rodes. Només cal trucar al 932 479 300 en el moment d’adquirir les entrades.

BUCLE MAGNÈTIC
Les sales 1 i 2 compten amb un bucle magnètic fixe per a persones amb sordesa. Les localitats que no tenen cobertura del bucle estan senyalitzades quan se’n fa la compra. A aquestes localitats s’indica “Localitat sensible per a persones que fan servir audiòfons ( 0% bucle magnètic )”. La Sala 4 compta amb bucles magnètics portàtils per radiofreqüència. Podeu demanar-los al personal de sala.

ARTIS – PROJECTE D’ART PER A LA INCLUSIÓ SOCIAL
L’objectiu general del projecte POCTEFA ARTIS és facilitar als grups de la població amb més risc d’exclusió, ja sigui per motius socials o sanitaris, l’accés a espais i equipaments culturals i a les seves activitats.
Podeu consultar més informació sobre el projecte POCTEFA ARTIS a aquest enllaç.


ÀREES RELAX
Hem habilitat zones de confort i seguretat que permeten entrar i sortir dels concerts a la Sala 1 Pau Casals i a la Sala 2 Oriol Martorell a aquelles persones que ho necessitin, seguint sempre les indicacions del personal de sala.
Són espais d’ús prioritari per a persones amb necessitats especials, com per exemple persones amb autisme, Alzheimer, angoixa, mares en període d’alletament, entre d’altres.


LA BANDA ENS APROPA
La Banda Municipal de Barcelona organitza en col·laboració amb Apropa Cultura concerts especialment pensats per a públic adult que sovint no pot gaudir dels concerts de la Banda en l’horari habitual, en un horari de matí entre setmana. Per tal d’afavorir el benestar de tot tipus de col·lectius, en el concerts del cicle La Banda ens Apropa les normes relacionades amb el soroll i el moviment en la sala són més relaxades i també pot ‎haver-hi petits ajustaments en la llum, el so, etc. Aquestes sessions redueixen els nivells ‎d'ansietat i converteixen el concert en una millor experiència (persones amb ‎Alzheimer, persones amb autisme, persones amb dificultats cognitives, etc.).‎ +INFO


TALLERS UN MATÍ D'ORQUESTRA
Es tracta d’un taller participatiu adreçat a entitats que treballen amb persones afectades d’Alzheimer, els seus familiars i cuidadors i també a col·lectius amb discapacitat intel·lectual, trastorn de l’espectre autista o persones que conviuen amb un trastorn mental. Aquesta activitat, organitzada per Apropa Cultura, es realitza en col·laboració amb estudiants de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) que els ofereixen una actuació en directe. Posteriorment assisteixen a l’assaig de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i acaben amb un taller musical +INFO

Projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

Anar al principi