ABONAMENTS i grups

L’Auditori consta de 42.000 metres quadrats i disposa de nombroses sales i espais dissenyats per fer gaudir l’espectador d’unes experiències úniques en un entorn musical.

Aconsegueix el teu abonament al següent enllaç: Abonaments Auditori

Per gaudir de tots els espectacles que ofereix l’Auditori, s’ha dissenyat un sistema d’abonaments i d’avantatges, que permeten assistir a concerts i activitats diverses per un mòdic preu ja que l’objectiu principal de l’Auditori és apropar la música a tothom.

Una de les opcions més recomanades en el cas de voler assistir a una gran varietat d’espectacles es agenciar-se un abonament de temporada, amb el qual podrà gaudir de moltes de les propostes de l’Auditori com ara: concerts de l’Orquestra Simfònica de Barcelona, música de Cambra o concerts de música Antiga entre d’altres. Tots aquells que posseeixin un abonament per l’Auditori gaudiran de molts avantatges com ara descomptes, possibilitat de tenir una butaca fixa o l’assistència a assajos de la orquestra i molt més.

L’Auditori també disposa d’ofertes seductores per grups interessats en la música i també per escoles de música i conservatoris ja que, tal i com hem comentat abans, l’Auditori vol fer arribar la música a tothom i que tothom en pugui gaudir.

Si tens una data especial o no saps que regalar, l’Auditori posa a la teva disposició una targeta regal, amb la qual podràs sorprendre i il·lusionar aquella persona especial. Comparteix la passió per la Música!

També hi ha ofertes per a que tots aquells menors de 35 anys gaudeixin d’uns preus especials.

Descobreix els nous espectacles i concerts programats per aquesta temporada i no et perdis cap concert, musical o programa pensat per famílies.