Se·leccionar l'idioma:

Zona personal

Logotip de l'AuditoriL'Auditori

Menu PrincipalL'Auditori és membre de:
Recital de piano extraordinari: LANG LANG

tornar

Recital de piano extraordinari: LANG LANG

    

Programació:
Temporada L'Auditori Més
Sala:
Sala 1 Pau Casals

Per primera vegada el pianista xinès Lang Lang actuarà a L’Auditori. Serà el proper 22 d’abril dins la gira anual que l’ha portat a les sales de concert europees més importants.

Després de recórrer algunes de les millors sales de concerts del món (Filharmònica de Nova York, Sala Pleyel de París, Concertgebouw d’Amsterdam, Philharmonie de Berlín, Royal Albert Hall de Londres, Musikverein de Viena, etc), Lang Lang arriba a  L’Auditori per un únic recital format per obres de J.S.Bach (Partita núm.1 en si bemoll major), Franz Schubert (Sonata si bemoll major, D.960) i F.Chopin (Etudes op. 25)

Amb només 29 anys Lang Lang s’ha convertit en una de les icones de la música clàssica. La seva carrera artística s’ha guanyat el respecte del públic i de la crítica especialitzada en haver sabut posicionar-se com un pianista de gran talent musical combinat amb una imatge poc freqüent dins la música clàssica. The New York Times el considera “l’artista més innovador en el món de la música clàssica actual”. Ho avalen els seus milers de seguidors a Twitter o els seus concerts vistos a Youtube per milions de persones.


Lang Lang va entrar al món del piano quan tenia només 3 anys veient un capítol de Tom i Jerry, on sonava la Rapsodia hongaresa de Franz Lizt. 26 anys després, el seu disc d’homenatge al gran compositor hongarès, ha venut milers de còpies. La seva actuació en la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Pekin, l’any 2008, va ser vista per més de 5.000 milions de persones i des de llavors la seva fama no ha deixat de créixer, col•locant el cartell d’exhaurit allà on passa.


Obres
    BACH: Partita No.1 in B-flat Major
    SCHUBERT: Last Sonata in B-flat Major, D. 960
    CHOPIN: 12 Etudes Op. 25

Sobre el Web